"Гаранти"

Продажба на недвижими имоти

Агенция за недвижими имоти „Гаранти“ разполага с богата база от разнообразни обекти за продажба и наемоотдаване в различни райони на града.

До Медицински университет

Имоти в близост до Медицинския университет

Кои сме ние?

Агенция за недвижими имоти "Гаранти"

Агенция за недвижими имоти „Гаранти“ разполага с богата база от разнообразни обекти за продажба и наемоотдаване в различни райони на града. Млад и квалифициран екип от брокери, гарантира качествени услуги и защита на Вашите интереси при потенциална сделка и най-важното – дългогодишен опит в сферата и много доволни клиенти.
Агенцията за недвижими имоти “Гаранти” е част от дейността на фирма “Подем” ЕООД, която се разви с бързи темпове в последните 25 години, като реализира продажбите на няколко строителни обекта в гр. Пловдив.

Изключително предимство на е агенцията

 Изключително предимство агенцията има и в сферата на наемоотдаването, заради собствените инвестиции в над 200 обекта и реализирани над 6000 сделки на клиенти, на които сме помогнали да направят успешна инвестиция, да намерят мечтания дом или бързо да продадат или отдадат под наем своето жилище, офис, магазин или предприятие.
Гаранти разполага с атрактивни оферти за наеми и продажби – от различни точки в града на тепетата и ще Ви помогне да изберете точно този имоти, който отговаря на изискванията и бюджета Ви.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!